zmzielonka

O FIRMIE

ZAKŁAD MIĘSNY ZIELONKA

Zakład Mięsny Zielonka to firma rodzinna. Założył ją Andrzej Jurzyk w 1991 roku, w podwarszawskiej miejscowości Zielonka. Zaufanie do naszej marki i tradycyjnych wyrobów budujemy od lat z sukcesem. Rozwinęliśmy i rozbudowujemy na lokalnym rynku sieć sklepów firmowych, dzięki czemu nasze wyroby można kupić zarówno w Zielonce, jak i w wielu punktach w Warszawie. Nasz cel? Realizujemy go dzień po dniu, bo mięso, które sprzedajemy w naszych sklepach, zawsze pochodzi z rannego rozbioru. Zakład Mięsny Zielonka gwarantuje świeżość produktów i bezpieczną żywność. To właśnie nas wyróżnia. To nasz znak jakości. Wytwarzając swoje wyroby, opieramy się na tradycyjnych recepturach. Surowiec, z którego produkujemy wędliny i inne wyroby regionalne jest najwyższej jakości i pochodzi od sprawdzonych polskich dostawców. Od początku istnienia firmy to główny element naszej polityki. Dobre, bo polskie.